Hemsidahuvudet 2,0 ENG

HELLFYR 12000 sökljus recenseras av SSAA Australian Hunter magazine

HELLFYR är den ultimata professionella 12/24V spotlight/spotljus/sökljus. Reflektorn är 240 mm. Överlägsen ljuskvalité. Bokstavligen krossar både LED & HID (xenon). En professionell militärkvalitetsprodukt. Inte en plastleksak!

HELLFYR har satt en nytt riktmärke i sin klass. Med en byggkvalité och prestanda som normalt förknippas med ett premium kikarsikte. HELLFYR är inte konstruerat som extraljus till fordon, eftersom i de flesta fall både LUXSIS 5000 och NEMESIS 9000 är en bättre lösning. 

Sök

Eftersök

Övervakning

Räddning

Vakt

Polis

Sjöräddning

Räddningstjänst

Jakt

Militär

Marin

Säkerhet

Kustbevakning

Egenskaper

12/27V omvandlare 12/27V omvandlare

► All material är gjord i aluminium,  svart anodisering.
► 240mm aluminium reflektor
► CRI/Ra på 100 (färgåtergivning) med 3400K. 

► 12 000 lumen halogen. Tysktillverkad OSRAM 250W glödlampa. CRI/Ra (färgåtergivning) på 100, vilket innebär per definition "perfekt färgåtergivning). 
► Borosilikatglas (PYREX). Mycket hållbart, och rengöring utan repor. 
► Snabb glödlampsbyte, inga verktyg behövs. 
► 12-27V omvandlare. Behöver du ingen 12/27V omvandlare? Kontakta oss så fixar vi det. 
► Justerbar ljusbild

HELLFYR valde en HALOGEN-lampa. Varför inte LED eller HID (xenon).

För det första har inte ens en 100W xenon vår prestanda som vi erbjuder i HELLFYR-lampan. Verkligheten är majoriteten av ebay xenonkit bara är kinesiskt skräp och väldigt grovt överdriva specifikationer för ballaster och värre är de glödlampor som bäst kastas i papperskorgen. 

Färgåtergivning är väldigt viktigt gällande en ljuskällas ljuskvalité. Du måste se varje detalj maximalt, särskilt om det är ett kritiskt scenario som kan det handla om liv eller död. HELLFYR har CRI/Ra på 100 (perfekt färgåtergivning).
De bästa LED & HID (xenon) har så lågt som 80, och väldigt många har så lågt som 60-65 i CRI/Ra. 
Du vill inte ha en ljuskälla som saknar färger, har skugger eller ger onödig bländning. LED & HID (xenon) eller någon annan ljuskälla med typiskt 5000K är betydligt mindre effektiv på grund av tyndalleffekten. 
Tyndalleffekten är ett fenomen som består i att ljus sprids i atmosfären av damm, rök, fukt och/eller andra föroreningar. När det inkommande ljuset är vitt (högre kelvintal), är det spridda ljuset blått eller blåaktigt. 
 En halogenlampa med likvärdig ljusstyrka och volym kommer alltid att vara överlägsen i detta hänseende som tekniken för närvarande står. För att diskutera vidare vänligen kontakta oss

Officiella myndiheter, militär, polis, räddningstjänst, sök och räddning, var god kontakta oss för SPECIAL PRIS och teknisk service.

Rek utpris inkl. moms

HELLFYR 12000 12V: 9990 kr
HELLFYR 12000 24V: 8790 kr